.junk

Icon

Just another WordPress.com weblog

Voicu Radescu, acest Al Capone al Romaniei…

Am fost prin Green Hours si mi-a placut. Si atmosfera, si mancarea… Iar piese de teatru si jazz as vrea sa vad si sa ascult acolo, candva. Acolo am petrecut si anuntarea rezultatelor la alegerile locale (cu Nicusor Dan & voluntarii & alte sustinatori) 🙂

Ceea ce nu stiam, ceva vizibil doar ochiului antrenat, era ca Green Hours e patronat de un adevarat Al Capone al Romaniei, Voicu Radescu. Un pericol public, “mothers hide your daughters”, a fost retinut de politie, in sediul sectorului 3, timp de 24 de ore.

Redactia a gasit si o poza din tinerete a dlui Voicu Radescu:


(Sursa: http://www.descopera.ro/descopera-secretele-mafiei/4873760-al-capone-gangsterul-prin-excelenta)

Toata povestea am citit-o aici: http://www.revistavip.net/Stiri_de_ultima_ora/Voicu_Radescu_Este_vorba_de_o_incercare_de_preluare_frauduloasa_a_barului_/8150/. Se zice ca cei care se ocupa si de barurile El Comandante, El Dictador incearca sa puna (fraudulos) mana si pe Green Hours.

In fine, e abuziv si stupid sa faci asa ceva: sa retii o persoana in varsta care cu greu poate fi acuzata ca ar putea fi un pericol public. Dar asa merg lucrurile in Romania. Macar Tribunalul a respins decizia de arestare preventiva… Da dom’le, l-au lasat liber pe John Dillinger de Romania.

Altfel, daca e evazionist sau nu, asta nu am cum sa stiu. Unii din comentatorii stirilor despre chestia asta au lasat sa se inteleaga ca au fost angajati ai Green Hours si lucrurile nu stateau chiar bine pe acolo. Pana la urma, se intampla si la case mai mari: librarii de la Carturesti si Humanitas lucreaza ca pe plantatie (la Humanitas Liiceanu testandu-le ad hoc cultura generala, managerul hotarand ca nu ar strica sa lucreze un pic peste program, la Carturesti). Sigur, ma pot indoi ca respectivii chiar sunt fosti angajati ai Green Hours.

Advertisements

Filed under: Uncategorized, , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: