.junk

Icon

Just another WordPress.com weblog

Ani de liceu

Cred ca filmuletul asta e facut de sau cu studenti de la Stiinte Politice, pentru prezentarea facultatii. Mi-ar parea rau sa gresesc, sa ma corecteze cine o citi si o sti mai multe ca sa schimb.

 

Ceva de felul asta s-a facut in Sava, in 2004, cred. Atunci parca s-au revoltat impotriva unui prof de fizica – Georgescu nush-cum – care punea note de 0, nu te trecea daca nu faceai meditatii cu el si altele de felul asta. Nu stiu daca e adevarat, dar mi se spunea ca si-a cumparat un apartament langa cel in care locuia ca sa aduca zecile de elevi la meditatii. Altfel, unii profi de la Vianu il laudau (doamna Stoica parea sa-l stimeze imens).

Faza cu meditatii pentru 5 tind sa o cred: se intampla des. Am dat si eu meditatii si (nu, nu am facut asa ceva:)) ) copiii imi mai povesteau cum iau 9 in loc de 10 pentru ca nu fac meditatii cu profa de la clasa. Iar cei care faceau cu profa de clasa, nu invatau mai nimic: intr-un caz, o profa aducea cate 5-6 elevi la ea acasa si ii lasa se joace un WOW sau sa stea pe messenger. Legat de messenger, cred ca e cam cum era mIRC-ul pt mine, in liceu. Dar asta cred ca era mai interesant pentru ca puteai sa intri in vba cu oameni din alte tari, sa-ti exersezi o engleza, sa stai pe canale de discutii serioase.

Advertisements

Filed under: Funny

One Response

  1. […] de la un amic un post cu multe din sloganurile care se aud în Piața Universității. Vă invit aici să citiți sloganurile adunate (nu sunt toate, dar sunt o mare parte din ele). Totuși țin să […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: