.junk

Icon

Just another WordPress.com weblog

Radu Uszkai despre statul invaziv

Conferinta este interesanta, clar expusa informatia, eu zic ca merita sa va uitati. Pentru o mai buna indexare Google (si niste vizualizari pentru mine), voi mai scrie prin post si despre legaturile lui Radu Uszkai cu probleme mai importante ale lumii cotidiene ­čÖé Voi pune si emoticonuri retardate cum au pus aia din Libertatea si din ziarele de fotbal.

Dezvaluiri incendiare ! Radu Uszkai despre secretele statului invaziv. Evita sa vorbeasca despre relatia lui Bote cu un fotomodel italian ! Oare de ce, Radu ?

Socant ! Incredibil, si in a doua parte refuza sa impartaseasca misterul Elodiei, dar continua cu secretele statului invaziv si dezvaluiri din tenebrele etnobotanicelor !

Advertisements

Filed under: Cat.de.tare., Philosophy, Util, , , , ,

6 Responses

 1. ALe says:

  Colportor tenebros

 2. tenebrous colporter living in tenebrous times…

 3. A. says:

  De urm─ârit pe viitor consolidarea unui discurs logic ╚Öi legat ├«n prezent─ârile dumneavoastr─â, domnule Radu Uszkai. Trecerea dintre argumente este facut─â cu ajutorul unor expresii care nu prea au ce c─âuta ├«ntr-o asemenea loghie: “treburi de genul ─âsta”, “chestii de genul”, “nu ╚Ötiu”… Nu e departe toat─â aceast─â ├«n╚Öiruire de gluma proast─â, dar bine gustat─â ├«ntre studen╚Ťi, anume “eu nu ╚Ötiu de-astea”. P─âcat sincer. ├Äntr-o “rochi╚Ťa” mai bine croit─â toat─â expunerea ar fi mult mai bun─â. Sau v─â a╚Ötepta╚Ťi poate s─â v─â salveze disclaimerul.

 4. 1. Discursul este logic si legat, mr./mrs. a ! Radu Uszkai este un filosof analitic adevarat : discursul lui este solid argumentat si nu tine sa faca parada de metafore/expresii frumoase etc. pe care sa si le fi repetat din carnetel inaintea prezentarii.

  De fapt, oare exista filosofie in afara argumentelor ? Nu cred… Sa distingem clar intre filosofie si poezie/retorica etc…

  2. Comentezi de parca i te-ai adresa lui Radu Uszkai… nu este blogul lui…

  3. Multumesc pentru comentariu si la mai multe ! ­čÖé

 5. Eu l-as intreba pe Radu mai multe despre cum a ajuns mercurul il sangele lui Cristi Borcea ! Din felul in care evita sa vorbeasca despre mercur, sange sau chiar sa mentioneze numele lui Borcea si schimba subiectul discutiei intr-unul de filosofie politica (ceva despre statul invaziv…), eu zic ca stie ceva mai multe decat lasa sa se creada!
  Mai este interesant faptul ca Radu Uszkai nu a mai publicat nimic pe youtube dupa scandalul cu Huidu ! Coincidenta ? Nu cred ? Cine esti tu, Radu Uszkai ?!

 6. Ar fi supertare daca Radu Uszkai ne-ar raspunde aici pe blog, sa faca dreptate. Dar nu cred ca sta pe net si citeste bloguri, pierzand din timpul pe care l-ar putea aloca lecturilor din Nietzsche, Heidegger, Simone de Beauvoir si ce mai citesc filosofii analitici :)) Oricum, il asteptam in emisie !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: