.junk

Icon

Just another WordPress.com weblog

Profii aia…

Voi ati avut profi care in loc sa-si tina ora va vorbeau despre vietile lor, mai bine zis despre ce probleme au… u know… cum e cu a doua sotie, cum a fost cu prima, de ce baiatu a plecat in canada, cat de slaba e scoala unde invata fetita, cum a fost pe vremea psd-ului, cum e pd-l, deci eu daca as fi in locul vostru i-as vota pe aia ! dar in fine e alegerea voastra, chiar, mergeti la vot ? ieri mi s-a spart alta teava in baie, am vorbit cu administratorul si nu a iesit bine, a zis ca din vina mea a fost inundatie dar nu e asa, pe mine m-au inundat aia de sus, in fine, acum ca mai avem 15 minute, hai sa va ascult pentru a doua nota, ba nu, hai ca nu e timp, hai sa va predau, ba nu ca tre sa fug sa-mi platesc o taxa de doctorat la Drept si tre sa plec acum, asta e, copiati din carte capitolul 5, ne vedem saptamana viitoare, atentie ca va dau test !

Advertisements

Filed under: Funny,

3 Responses

 1. joacadeamine says:

  daca si cand am devenit profesor, profesorii astia m-au convins sa o fac. fara lupte de strada, fara batjocura, fara contrari publice, sper, intr-o zi piata de munca a profesoratului sa fie altfel. sper.

 2. @joacadeamine: sa vedem si partea buna a lucrurilor: profii aia m-au invatat sa fiu autodidact – ceea ce e ok, nu ?

 3. Elena says:

  O, da, si inca ce multi de astia am avut! In liceu aveam o profa de geografie care povestea ce a mai vazut pe la stiri si ce-au mai facut astia pe la primarie si in ultimele 10 minute preda trei prostii. Dupa care, la sfarsitul semestrului, dadea lucrare din toata materia (bineinteles, din manual, ca pe caiete daca aveam cateva pagini scrise). 🙂 Mai aveam o profa de romana care vorbea despre filarmonica si nu stiu ce concerte (pe urma am aflat ca baiatul ei era la liceu de muzica) sau despre imaginea Romaniei peste hotare sau ce emisiuni despre Eminescu (!) a vazut pe OTV (!).

  Bineinteles ca nici in facultate n-am scapat de profi de astia. Iti vine sa te dai cu capul de pereti cand stai intre 2 si 4 ore dimineata, de la 8, ascultand despre ce film a vazut aseara, despre ce masuri s-au luat in Uniunea Europeana si despre locurile pe care le-a mai vizitat distinsul profesor si pe urma nu pierde nici o ocazie sa remarce cat de batuti in cap limitati sunt studentii. Si exemplele pot continua destul de lejer, din pacate.

  Pana la urma cred ca trebuie sa-ti dau dreptate: daca vrei sa inveti ceva, inveti mai bine singur decat sa astepti sa te invete un prof sau altul care au lucruri mai “interesante” de “dezbatut” la ore.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: