.junk

Icon

Just another WordPress.com weblog

Atentie la rucsaci, posete, mobile!

Ok, in autobuz, troleu, metrou etc. dar si in sala de clasa.

Mizand pe faptul ca majoritatea studentilor unei facultati nu-si cunosc toti colegii, anumiti oameni se dau drept studenti “care lucreaza si acum au ajuns prima oara la curs”, “sunt din an mai mare dar au restanta si vin la curs sa recapituleze/recupereze”, “sunt din alta serie si de-aia nu au mai fost vazuti” si, in pauze, cand lumea e mai neatenta sau la tigara, ies cu o poseta, un rucsac, un mobil uitat in banca.

S-a intamplat asta si grupei din care fac parte. Acelasi scenariu: restanta, anul 4 sau ceva de genul asta, trebuia sa recupereze. Tipa s-a asezat in ultima banca. Cat timp a stat acolo, ne-a analizat pe toti din priviri si in pauza dintre prima si a doua ora a fugit cu poseta unei colege care statea in banca din fata ei. Aceeasi poveste am auzit-o de la multi colegi de facultate, din grupe diferite.

In fine, hoata a fost prinsa. A fost recunoscuta de jumatate de facultate – ma si intreb cum de nu s-a gandit ca dupa un an (?) de furat lumea nu s-a prins ca ea e si ca figura ei e deja recognoscibila de oricine trece macar saptamanal pe la scoala.

Dar aceeasi poveste se poate intampla si la tine la facultate. Bineinteles, daca portarii nu sunt atenti, nu cer un act la intrare, nimic, nimic…

Ce mi s-a parut interesant:

* ca facea eye-contact cu toata lumea. cred ca ideea era sa ne memoreze fetele si sa ne evite pe hol sau la intrare, atunci cand e posibil sa fie recunoscuta.

* la poarta nu era nimeni atunci cand am fugit sa anunt ca am vazut-o 😦 asta ne-a complicat treaba mult.

* e greu sa dovedesti ca cineva a furat ceva. pur si simplu poate sa zica ceva de genul : este doar o coincidenta prezenta mea in acea clasa, la acea ora, cu disparitia obiectelor tale. nu am nici o legatura. toata astea spuse cu acea “bill clinton face”.

Advertisements

Filed under: personal, Uncategorized, Util, , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: