.junk

Icon

Just another WordPress.com weblog

Alta glorioasa zi de luni

Mda, s-a mai dus o zi “glorioasa” de luni.

La meditatii a fost mai ok: my pupil a inceput sa-si faca temele si sa-si bata capul serios cu toate problemele/exercitiile/whatever. Culegerea din care lucreaza a fost scrisa si nu facuta de “un colectiv de zece profesori înzestraţi”. Ca dovadă, multe sunt prost redactate, unele rezolvări sunt pentru exerciţii din alte cărţi etc. Daca nu ar fi fost capacitatea teza cu subiect unic si ideea asta (a cui?! a parintilor ?) ca orice ai lucra tre sa fie dintr-o carte d-asta “oficiala” pe a carei coperta sa vezi “succes garantat la teza”, “101 de teze”, “probleme de teza pentru elevi tezisti” etc., i-as fi imprumutat un Gheba, Carbunaru, Olivotto sau ce lucram io cand eram mic. Oricum, programa la mate nu s-a schimbat prea mult. Spun asta pentru ca m-am uitat in manual si-n caietele de clasa.

Altfel, in cap mi-a rasunat intruna melodia asta. Nu mai stiu de pe unde am pescuit-o. Oricum, tipul canta bine si o sa caut mai multe melodii intepretate de el la clarinet.

Daca vrei sa vezi ceva foarte-mega-super-penal uita-te la asta. E un fake X-Files episode cu, bineinteles, actori amatori, regizor amator, totul – amator. E amuzant sa vezi un pseudo-Mulder de 15-16 ani, cu acnee intinsa pe toata fata, cu vocea in schimbare si foarte foarte timid. Cum joaca ? Foarte prost. Merita vazut ? La party, dar nu la inceput ci dupa sau in timpul ameţelii. (Achtung! Poate cauza un bad trip…)

Advertisements

Filed under: personal, , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: