.junk

Icon

Just another WordPress.com weblog

Mari cazinouri din Bucuresti

Nu cred ca au aprobare pentru a deveni “cazinouri” – dar pe geamuri asa apare scris “Addy Grand Cazino” – si incap intr-un apartament. De 2 camere.

Asta e marele “Alex and Lavi” , unde mari jucatori de poker precum Doyle Brunson si-au inceput cariera, unde pierd milioane de dolari donii Mafiei, unde jmecherasi dubiosi din Drumu Taberei spala bani… uhh… oups! cred ca pe asta am nimerit-o… gata, tac, ca incep sa primesc amenintari prin SMS si bipuri de la mafiotii romani (pe care eu ar trebui sa-i sun inapoi ca sa-mi primesc vbele de bine, ca ei nu au credit. “alea-alea, frate…”)

Cand eram in generala (acum 10-15 ani) se chemau “sali de jocuri” iar inauntru erau 3-4 masini de poker si mai multe mese de arcade sau pinball (doar la mare 🙂 sau in salile care se respectau). Street Fighter, Samurai Shodown, o porcarie in care trebuia sa dai cu bate in cap unor dinozauri, o alta porcarie in care trebuia sa dai cu tzevi in cap unor tipi cu cagule care te atacau pe strada, o porcarie gen “All Your Base Are Belong To Us” si altele (mdea, tot porcarii 🙂 ) asemanatoare.

Acolo se chiulea de la scoala si tot acolo ajungeau banii de mancare dati de parinti.

Colegii mai freaky (niste arcade junkies de 8-10 ani) ieseau noaptea din casa, pe nestiute, ca sa joace mai ieftin. Ma intrebam cum naibii sa ai asa curaj sa te furisezi afara din casa fara sa bage de seama vreunul din parinti si cum sa intri in casa dimineata nestiind daca maica-ta nu cumva e pe undeva prin apropierea usii.

Advertisements

Filed under: Funny, Prostii, Uncategorized, , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: